Vluchtelingen uit Somalie

Bent u op zoek naar een instantie die ondersteuning biedt aan vluchtelingen en migranten uit Somalie? Dan bent u bij GeedLaal Advies Groep aan het juiste adres. Naast dat we cargo service aanbieden en producten uit Afrika en het Midden-Oosten importeren, begeleiden wij personen en gezinnen afkomstig uit Somalie tijdens de integratie in de Nederlandse samenleving. Als jong en dynamisch bedrijf willen wij voorkomen dat de nieuwkomers van vandaag, de probleemgroep van morgen wordt.

GeedLaal Advies Groep: begeleiding van vluchtelingen uit Somalie

Vanwege het conflict dat al jaren gaande is in Somalie is de veiligheidssituatie slecht en hebben personen dagelijks te lijden onder geweld. Het is dan ook niet gek dat veel burgers het Afrikaanse land ontvluchten. Vluchtelingen die toestemming hebben om zich te vestigen in Nederland hebben te kampen met problemen, omdat zij Nederland niet kennen en de cultuur anders is dan daar. GeedLaal Advies Groep begeleidt hen bij de inburgering in de Nederlandse samenleving en hoe ons land in elkaar zit. Hierbij kunt u denken aan het vinden van een woning, het afsluiten van een sociale verzekering en het vinden van een baan. Op deze wijze helpen wij vluchtelingen uit Somalie met het vinden van de juiste weg in hun nieuwe leven in Nederland. Zowel individuen als groepen kunnen bij ons terecht.

Ons inschakelen voor meer diensten

U kunt GeedLaal Advies Groep inschakelen voor meer diensten dan enkel ondersteuning bieden aan vluchtelingen uit Somalie. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Bel ons bij interesse

Heeft u interesse in een van de diensten die GeedLaal Advies Groep aanbiedt of wilt u meer weten over de hulpverlening die wij bieden? Voelt u dan vrij om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +316-34931844. Onze enthousiaste medewerkers zullen u ten alle tijden te woord staan.

Ook interessant:

[link output=”inline” aantal=”3″]

Neem contact op