GeedLaal Advies Groep

Gespecialiseerd in Somalische Cultuur

Academische achtergronden

Maatschappelijke begeleiding

Werken door heel het land

Tolk Somalisch

Bent u op zoek naar een tolk Somalisch? Neem dan contact op met Geedlaal Advies Groep. Als instantie kunt u ons inhuren voor tolk- en vertaalopdrachten, bijvoorbeeld bij het verstaan en begrijpen van Somalische vluchtelingen en migranten. Op een deskundige en professionele manier kunnen wij hetgeen dat de Somalische nieuwkomers zeggen voor u vertalen naar het Nederlands. Voor een betrouwbare tolk Somalisch kunt u bij Geedlaal Advies Groep terecht.

Tolk Somalisch en maatschappelijk begeleider

Het doel van Geedlaal Advies Groep is het optimaal begeleiden van Somalische vluchtelingen en migranten. De medewerkers van Geedlaal Advies Groep helpen bij allerlei soorten problemen die nieuwkomers tegenkomen in hun nieuwe samenleving. Denk bijvoorbeeld aan zaken als integratie, het vinden van een baan en het regelen van een sociale zorgverzekering. Wij helpen iedereen die belemmeringen tijdens hun inburgering in Nederland ondervindt. Ook zijn wij instanties van dienst die een tolk Somalisch nodig hebben. Wij vertalen vanuit het Somalisch naar het Nederlands en ook andersom.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten die Geedlaal Advies Groep te bieden heeft of wilt u een tolk Somalisch bij Geedlaal Advies Groep inschakelen? Bel dan gerust eens naar +316-34931844. Wij helpen u graag verder en laten u graag kennis maken met onze tolken.

Ook interessant:

[link output=”inline” aantal=”3″]

Verdwaald?

Bent u ook verdwaald in het grote doolhof genaamd Nederland? Wij helpen u graag bij het vinden van de weg!

Neem contact op