Somalië vluchtelingen

Tegenwoordig komen er uit Somalië veel vluchtelingen en migranten Nederland binnen. Zoekt u een instantie die hulp biedt aan deze groep nieuwkomers? Neem dan eens contact op met GeedLaal Advies Groep. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bieden een tal van diensten aan, waaronder het begeleiden van personen en gezinnen uit het Afrikaanse land. Hiermee willen wij voorkomen dat zij verdwalen in het doolhof van zaken die geregeld moeten worden en in problemen komen.

Somalië vluchtelingen: begeleiding bij integratie in Nederland

GeedLaal Advies Groep biedt ondersteuning aan vluchtelingen en migranten uit Somalië met het vinden van de juiste weg in Nederland en helpen bij de belemmeringen die zij ondervinden tijdens de integratie in de samenleving. De Nederlandse cultuur is immers anders dan de Somalische cultuur. Wij helpen bij zaken als het vinden van een baan, het vinden van geschikte huisvesting of het afsluiten van een zorgverzekering.

Ook voor vertaal- en tolkopdrachten

U kunt GeedLaal Advies Groep ook inschakelen voor deskundige vertaal- en tolkopdrachten, als u vluchtelingen en migranten uit Somalië wilt verstaan en begrijpen. Wij kunnen vertalen van Somalisch naar Nederlands en andersom. Indien u meer wilt weten over onze begeleiding aan vluchtelingen of als u een tolk wilt inschakelen, neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +316-34931844.

Ook interessant:

[link output=”inline” aantal=”3″]

Neem contact op