Afrikaans en Midden- Oosten producten

Zoekt u een importeur van Afrikaanse en Midden-Oosten producten? Hier ben u aan het goede adres. Geedlaal Advies Groep is de naam en wij bieden een scala aan diensten. Wij vinden het erg belangrijk om de specifieke behoeftes van onze klanten te vervullen. Doordat wij lokale contacten hebben in zowel in Afrika als het Midden-Oosten, kunnen wij gericht zoeken en aanbieden. Door de jaren heen groeide de islamitische bevolking in Europa, waardoor er meer vraag is naar specifieke Halal voedingsmiddel en specerijen, kleding enz.

Importeur van Afrikaanse en Midden-Oosten producten voor afnemers in heel Europa

U merkt het misschien al: Geedlaal Advies Groep is een veelzijdig bedrijf te noemen. Met onze kennis en expertise op het gebied van de Somalische cultuur weten wij zeer uiteenlopende diensten aan te bieden. Er zijn veel winkeliers, verspreid over heel Nederland, die onze dienst als importeur van Afrikaanse en Midden-Oosten producten afnemen. Wij importeren producten uit verschillende landen en leveren deze aan winkeliers die ze aanbieden in hun winkels. Ook voor uw onderneming kunnen wij als importeur van Afrikaanse en Midden-Oosten producten fungeren.

Interesse in onze diensten

Heeft u interesse in de diensten van Geedlaal Advies Groep? Of wilt u weten wat wij als importeur van Afrikaanse en Midden-Oosten producten voor u kunnen betekenen? Bel dan naar +31614391474. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen met plezier en bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op